<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
08.02.2023 718

На росіян чекає величезний сюрприз на полі бою: Жданов розповів про переваги західних танків

Експерт перелічив переваги західних танків.

52b19d32b1f89a8c9e9f21e74291b1cf_08.02.23

Військовий експерт Олег Жданов порівняв танки, які отримає Україна від західних партнерів, з танками російських окупантів і назвав їхні переваги. Пише ТСН. 

Про це він розповів на своєму каналі в YouTube.

"Технологічно західні танки, до прикладу, версія Leopard 2А5, яку передає нам Німеччина, вона, звісно, в точності і швидкості наведення переважає навіть російський танк Т-90 "Прорив", я вже не кажу про Т-72", - сказав Жданов.

Він додав, що як би не модернізували радянський танк Т-72, "але конструктивно він залишається Т-72".

"Т-80 теж залишається Т-80. Це ніяк не новий за конструкцією танк. А ось Leopard А5, так, це більш сучасна (техніка – ред.) чи навіть Leopard А4 готовий конкурувати з цими танками і він технологічно кращий, більш оснащений. Все залежить від версії комплектування. Ну, сподіваюся, що нам дадуть не найгіршу комплектацію цих танків. Так-так, тоді на російських танкістів чекає величезний сюрприз на полі бою", - сказав експерт.

Нагадаємо, міністр оборони Олексій Резніков заявив, що під час засідання Контактної групи з питань оборони України 14 лютого країни-партнери оголосять про кількість танків і терміни їх надання Збройним силам.

Також додамо, що Канада надасть Україні чотири танки Leopard 2A4, інструкторів, запасні частини та боєприпаси. Але очільниця Міноборони Канади залишила відкритою можливість надсилання більшої кількості Leopard 2 у майбутньому.

Перший танк Leopard 2, переданий Канадою Україні, вже прибув до Польщі.

Оценка материала:

3.00 / 2
На росіян чекає величезний сюрприз на полі бою: Жданов розповів про переваги західних танків 3.00 5 2
Політика / Україна
08.02.2023 718
Еще материалы раздела «Україна»