<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
08.02.2023 2593

ЗСУ могли ліквідувати ще одного російського генерала на Донбасі, - ЗМІ

Російського генерал-майора ВДВ Дмитра Ульянова, ймовірно, було ліквідовано на Донбасі в ніч на 6 лютого.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення грузинського OSINT-аналітика Іраклія Комахідзе.

Російський генерал командував полком мобілізованих із Татарстану. Згідно з даними з відкритих джерел, раніше він обіймав посаду начальника штабу 7-ї дивізії ВДВ, командував 1141-м артилерійським полком і 98-ю дивізією ВДВ РФ.

Про його смерть також повідомляють деякі Telegram-канали. Проте офіційної інформації про смерть чергового російського генерала наразі немає.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Україні заочно судитимуть російського генерала, який керував діями підрозділів "ДНР" і допомагав диверсантам із групи російського терориста Ігоря Гіркіна.

Як повідомлялося, з початку повномасштабної війни ЗСУ ліквідували 1627 російських офіцерів. Серед загиблих чотири генерали та 52 полковники.

Оценка материала:

5.00 / 3
ЗСУ могли ліквідувати ще одного російського генерала на Донбасі, - ЗМІ 5.00 5 3
Політика / Україна
08.02.2023 2593
Еще материалы раздела «Україна»