НОВИНИ ДНЯ: Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяцівсі новини дня
Політика
Україна
08.02.2023 344

Війна має завершитися перемогою України - Глава зовнішньої розвідки Естонії

Глава Департаменту зовнішньої розвідки Естонії Каупо Росін заявив, що не можна допускати інших варіантів, окрім перемоги України у війні з Росією, бо інакше світ отримає катастрофічну картину в сфері безпеки.

Про це повідомляє національний мовник ERR з посиланням на інтерв’ю Росіна місцевій пресі.

«Ця війна має закінчитися перемогою України, інших варіантів немає. І якщо вона закінчиться перемогою України, ми всі зможемо почуватися тут трохи спокійніше… Якщо Росії буде завдано серйозних військових збитків, вона вкладе величезні ресурси у відновлення та розвиток свого військового потенціалу, і тоді нашим завданням буде утримувати Росію хоча б на її власній території», - зазначив Росін.

На його думку, у випадку, якщо Україна програє, світ отримає катастрофічну картину в сфері безпеки. «Тоді ресурси України також будуть відібрані та звернені проти Заходу, включаючи нас. Росію це лише підбадьорило б. Вона б побачила, що війна окупається. Тоді ми отримали б зовсім нову картину безпеки», - пояснив голова естонської розвідки.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна має завершитися перемогою України - Глава зовнішньої розвідки Естонії 5.00 5 1
Політика / Україна
08.02.2023 344
Еще материалы раздела «Україна»