<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний переліквсі новини дня
Політика
Світ
09.02.2023 692

Помер пропагандист Мангушев, якому напередодні прострелили голову

Російський окупант помер від поранення у голову.

37aaf57613e290fa8ed9492781dd7629_09.02.23

У середу, 8 лютого, стало відомо про смерть російського пропагандиста і неонациста з формування "Світла Русь" Ігоря Мангушева, якому напередодні прострелили голову. За словами медиків, у Мангушева стріляли з близької відстані. Пише ТСН. 

Про це повідомили пропагандистські ЗМІ РФ.

Кілька днів тому Мангушев отримав кулю в голову у тиловій Кадіївці Луганської області.

"Ігор Мангушев із позивним "Берег" помер від наслідків вогнепального поранення в голову, отриманого кількома днями раніше. Смерть настала близько шостої ранку", - пишуть російські пропагандисти.

Чим "прославився" пропагандист Мангушев

Ігор Мангушев влітку 2022 року виступив зі стендапом, тримаючи в руках людський череп. Він запевняв, що ця частина тіла належить загиблому українському захиснику Маріуполя з "Азовсталі". У цьому ж виступі Мангушев закликав до знищення України та всіх, хто вважає себе українцем.

Мангушев брав участь у війні проти України і є капітаном 4-ї бригади 2-го Армійського корпусу 8-ї армії, командиром взводу антиБПЛА.

Оценка материала:

5.00 / 1
Помер пропагандист Мангушев, якому напередодні прострелили голову 5.00 5 1
Політика / Світ
09.02.2023 692
Еще материалы раздела «Світ»