НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Україна
08.02.2023 453

Ігнат розповів, чому окупанти не використовують дрони Shahed

В останні тижні російські окупаційні війська не атакували Україну іранськими дронами Shahed.

Прес-секретар командування Повітряних сил Юрій Ігнат у коментарі 24 каналу розповів, із чим це може бути пов'язано.

Він нагадав, що окупанти майже місяць не використовували іранські безпілотники. У новорічну ніч по Україні запустили 45 дронів, у ніч на 2 січня – 39, а 16 січня – було 24 безпілотники.

"З цих трьох атак було збито всі 100 відсотків дронів. І більше ворог їх не застосовував на жодному з напрямків. Це говорить про те, що росіяни приберегли якусь частину або очікують наступну партію", - заявив Ігнат.

Він додав, що є певна інформація про те, що Росія має намір побудувати завод із виробництва дронів на своїй території десь у глибині країни.

"Росіяни хочуть налагодити виробництво іранських дронів, це ще одна загроза, адже уряди цих країн не відмовляються від своїх планів подальшої співпраці", - сказав Ігнат.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ігнат розповів, чому окупанти не використовують дрони Shahed 5.00 5 2
Політика / Україна
08.02.2023 453
Еще материалы раздела «Україна»