<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.02.2023 481

Зірка "Гри престолів" Джек Глісон приїде до України та привезе пікап для ЗСУ

Актор зустрінеться із військовими, школярами та акторами.

db94348cc0295ac653e1fac3e1fea74c_10.02.23

Зірки серіалу "Гра престолів", який зіграв Джофрі Баратеона, ірландський актор Джек Глісон у середині лютого приїде до України. Пише ТСН. 

Про візит знаменитості повідомила українська режисерка Катя Чепура у своєму Facebook. Зокрема, у середині лютого Джек приїде до Києва. У столиці актор перебуватиме три-чотири дні.

За цей час знаменитість зустрінеться з українськими захисниками, які героїчно захищають країну від російських окупантів, а також зі школярами та акторами.

Ба більше, Джек не просто їде до України, а везе разом зі своїми друзями пікап для ЗСУ, який придбали волонтери з Великої Британії.

"Щойно дізналась, що Джек не просто їде до України, він ще й жене пікап для ЗСУ разом з друзями", - зазначила режисерка Катя.

До речі, Чепура також розігрує квиток на особливий захід. Зокрема, можна виграти ексклюзивну зустріч за кавою з Джеком. Задля цього треба задонатити не менше 100 гривень на вантажівку для мінометників, що боронять схід України від російських загарбників.

Нагадаємо, тим часом інша акторка з "Гри престолів" Уна Чаплін вирішила встати на бік країни-агресорки Росії. Чарлі Чаплін висловила своє обурення, що через війну в Україні росіян зображують антигероями.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зірка "Гри престолів" Джек Глісон приїде до України та привезе пікап для ЗСУ 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
10.02.2023 481
Еще материалы раздела «Суспільство»