<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Світ
10.02.2023 442

Росія готується до нового наступу, а не миру: Столтенберг закликає допомагати Україні

Генсек НАТО закликав забезпечувати Україну зброєю.

47183dc521b0be0f79d610af24209f6c_10.02.23

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявляє, що агресорка Росія готує новий наступ. Наразі немає жодних ознак, що Кремль готується до миру. Пише ТСН. 

Про це генсек сказав під час спільної прес-конференції з держсекретарем США Ентоні Блінкеном, пише The Guardian.

"На жаль, ми не бачимо ознак того, що Росія готується до миру. Навпаки, Москва готується до нових військових наступів", - сказав він.

Саме тому, наголосив генсек, Альянс має продовжувати постачати Україні зброю, яка їй потрібна, "щоб відвоювати територію та перемогти як суверенна, незалежна держава".

Нагадаємо, американські аналітики ISW наголошують, що військове командування Росії ставить нереалістичні терміни та поспішає розпочати наступ для захоплення Донецької області. Армія окупантів не має достатньої бойової потужності. Ба більше - Росія навряд чи наростить бойову міць.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія готується до нового наступу, а не миру: Столтенберг закликає допомагати Україні 5.00 5 1
Політика / Світ
10.02.2023 442
Еще материалы раздела «Світ»