<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Політика
Світ
10.02.2023 715

"Рамштайн": Пентагон анонсував конкретне обговорення нагальних потреб українських військових

Дев’яте засідання контактної групи з питань оборони України зосередиться на конкретному обговоренні нагальних потреб ЗСУ напередодні річниці повномасштабного вторгнення Росії.

cb1e1ee0aa4260c97003d12679b2b9b5_10.02.23

Про це заявив речник міноборони США генерал Патрік Райдер, - пише Укрінформ. Пише ТСН. 

«Обговорення наступного тижня (у форматі «Рамштайн» - ред.) зосереджуватимуться на найнагальніших потребах України у сфері безпеки, особливо з урахуванням наближення річниці незаконного вторгнення Росії», - зауважив представник Пентагону.

Зокрема, очікуються аналіз досягнутого прогресу, а також «дуже предметні» обговорення, стосовно того, що потрібно зробити для допомоги Україні в майбутньому.

Тим часом що у питанні ймовірних постачань американських літаків в Україну він не має офіційних анонсів. США продовжуватимуть тісні консультації з українцями, міжнародними союзниками й партнерами, аби визначити найактуальніші потреби у сфері безпеки.

«І ми будемо дуже наполегливо працювати з нашими союзниками й партнерами, щоб забезпечити українців такими можливостями, аби вони могли досягти успіху на полі бою», - резюмував речник оборонного відомства США.

Також навчання українських військових у німецькому Графенвері триватимуть ще кілька тижнів. За його словами, американське командування готове продовжити навчання для наступних підрозділів з України.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Рамштайн": Пентагон анонсував конкретне обговорення нагальних потреб українських військових 5.00 5 1
Політика / Світ
10.02.2023 715
Еще материалы раздела «Світ»