<
НОВИНИ ДНЯ: Путіну вистачить тижня: в ГУР назвали країни, на які може напасти Росія  Штрафом не обмежитися. Є 14 причин, через які водії можуть залишитися без прав  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днями  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлю  Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погодавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.02.2023 543

Погода в Україні на День святого Валентина, Золотоуста та свято Трьох Святих: де очікуються дощі та снігопади

Синоптики розповіли, яка очікується погода на найближчі десять днів у різних куточках країни. Зокрема розповіли, чи порадує на День усіх закоханих та інші церковні свята.

Про це йдеться на погодному порталі Gismeteo.ua. Пише аpostrophe.ua.

Зокрема, 9 лютого, коли Православна Церква святкує пам'ять святителя Іоанна Золотоуста, очікується сонячна погода практично у всіх областях. Хмарно буде лише на півночі, і частково хмарно у Києві. Температура повітря опуститься вночі до -12 °C на заході та північному сході, на півночі до -8°C, на півдні до -6°C, на сході до -11°C. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть мінусову температуру: від -1 до -4°C.

Погода 12 лютого, коли Православна церква відзначає Свято Трьох Святих (Василя Великого, Іоанна Златоуста та Григорія Богослова), на заході йтиме сніг, хмарно. Температура буде вдень плюсова, вночі невеликий мінус, на півночі від +2 до -3°C, теж будуть опади у вигляді снігу. На сході від +1 до -5°C, йтиме сніг, а на півдні від +3 до -1°C, без опадів.

На День всіх закоханих, 14 лютого, погода в Україні порадує теплом. Згідно з прогнозом, у цей день очікується хмарна з проясненнями погодна в усіх областях. Скрізь йтиме сніг, температура буде на заході від +2 до 0°C, на півночі також від +2 до 0°C, теж будуть опади у вигляді снігу. На сході від +1 до -3°C, йтиме невеликий сніг, а на півдні від +3 до 0°C, очікується сніг з дощем.

Оценка материала:

5.00 / 1
Погода в Україні на День святого Валентина, Золотоуста та свято Трьох Святих: де очікуються дощі та снігопади 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
10.02.2023 543
Еще материалы раздела «Суспільство»