<
НОВИНИ ДНЯ: Статус бронювання від мобілізації: в Міноборони зробили "неможливе можливим" в застосунку "Резерв+"  Завершення війни в Україні в пріоритеті. У Трампа назвали цілі у разі перемоги на виборах  Теракти у Дагестані: Кремль почав кампанію протидії екстремізму на Кавказі, - ISW  Чи замаскують працівників ТЦК з повістками під перехожих: що відомо  Ідеальний гороховий суп: додайте до страви всього лише один інгредієнт за 2 хвилини до кінця варіння  Ангел убив 185 тис. солдатів за одну ніч: як археологам вдалося підтвердити біблійну історію  Один з найбагатших росіян домігся зняття санкцій ЄС з себе та дружинивсі новини дня
Бізнес
Економіка
10.02.2023 425

Де частіше скаржаться на графіки відключень світла

У січні 2023 року Державна інспекція енергетичного нагляду розглянула 5 987 звернень споживачів, 77% з них стосувалися дотримання операторами системи розподілу (ОСР) порядку відключень електроенергії.

Про це повідомляє пресслужба Держенергонагляду.

«Таке зростання кількості скарг пов’язане з початком застосування графіків стабілізаційних та аварійних відключень після масованих ракетних ударів рф по енергетичній системі України. Споживачі електроенергії почали звертатися до органів влади, зокрема, і до Держенергонагляду, стосовно справедливої і рівномірної черговості розподілу використання доступної електроенергії між споживачами та подібних питань», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за результатами розгляду скарг інспекція надала 5 362 роз’яснення. На користь громадян вирішено питання, порушені у 546 зверненнях. Зокрема, найбільше звернень заявників розглянуто територіальними органами Держенергонагляду у Київській області – 2 017 звернень; Києві – 532 звернення; Одеській області – 487 звернень; Чернівецькій – 460 звернень та Сумській – 431 звернення.

При цьому найбільше скарг споживачів (4 634 звернення, або 77% від усіх отриманих за січень) стосувалися дотримання ОСР порядку застосування обмежень на постачання електроенергії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Де частіше скаржаться на графіки відключень світла 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
10.02.2023 425
Еще материалы раздела «Економіка»