<
НОВИНИ ДНЯ: Путіну вистачить тижня: в ГУР назвали країни, на які може напасти Росія  Штрафом не обмежитися. Є 14 причин, через які водії можуть залишитися без прав  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днями  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлю  Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погодавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.02.2023 526

На вихідних денні морози відступлять

За даними Sinoptik.ua, погода на вихідних у більшості регіонів буде похмурою з короткочасними опадами у вигляді мокрого снігу.

До кінця тижня в Україні знову потеплішає, хоч і лагідних променів сонця, які радували нас останніми днями, стане менше.

Суботнього дня, 11 лютого, на більшій частині території України очікується близько 0 °C. Лише на півдні, а також у Запорізькій та Кіровоградській областях повітря прогріється до +2…+4 °С. Ніч буде помірно морозною. Найнижче стовпчики термометрів опустяться на Луганщині, Донеччині та Харківщині — до −8…−10 °С. На Волині, Рівненщині та Черкащині середня нічна температура становитиме −3…−5 °С, у решті регіонів — близько −5…−7 °С.

На заході, півночі та північному заході країни небо затягнуть щільні хмари, ймовірний невеликий мокрий сніг. В інших областях України буде хмарно із проясненнями, без істотних опадів.

У неділю, 12 лютого, у східних та північних областях стовпчики термометрів покажуть близько 0 °C. На заході та в центральних регіонах очікується +2…+3 °С, у Херсонській, Одеській, Миколаївській та Запорізькій областях — +4…+6 °С.

У Луганській, Донецькій, Полтавській, Кіровоградській, Вінницькій, Дніпропетровській, Чернігівській, Сумській та Харківській областях пройде невеликий мокрий сніг.

В понеділок, 13 лютого, на півночі країни тиждень розпочнеться з похмурої погоди та невеликого мокрого снігу. На решті території України опадів не передбачається, погода на початку тижня буде мінливою — протягом дня сонце, можливо, вийде з-за хмар. У північних, південно-східних та східних регіонах очікується близько 0 °C, на заході, а також у Черкаській та Кіровоградській областях — +3…+4 °С, на півдні країни — +4…+6 °С.

Оценка материала:

5.00 / 1
На вихідних денні морози відступлять 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
10.02.2023 526
Еще материалы раздела «Суспільство»