<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Світ
11.02.2023 439

Інакше геноцид не зупинити. Подоляк закликав світ передати ЗСУ необхідну зброю

Протягом доби Росія декілька разів вдалась до ракетних ударів по українських містах. Нашим воїнам необхідно більше зброї, аби зупинити геноцид ворога.

126_1_68_650x410_11.02.23

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Twitter-акаунт радника Офісу президента Михайла Подоляка. 

Подоляк закликав світ припинити вагатись й почати приймати швидкі та ключові рішення.

"Всю ніч і ранок РФ завдавала ударів по містах України. Наміри РФ ті ж самі: масові руйнування та вбивства. Досить розмов і політичних вагань. Лише швидкі ключові рішення: ракети дальнього радіуса дії, винищувачі, оперативна логістика постачання для України. Інакше геноцид не зупинити", - пише радник голови Офісу президента.

Нагадаємо, РБК-Україна писало про те, що, за словами Подоляка, наші воїни в поточному році отримають всю необхідну зброю, в тому числі далекобійні ракети та штурмову авіацію.

Наразі по усій території України масштабна повітряна тривога, росіяни випустили десятки ракет. Агентство розкриває усі подробиці масованого обстрілу ворога.

Оценка материала:

5.00 / 1
Інакше геноцид не зупинити. Подоляк закликав світ передати ЗСУ необхідну зброю 5.00 5 1
Політика / Світ
11.02.2023 439
Еще материалы раздела «Світ»