<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологинівсі новини дня
Політика
Росія
11.02.2023 4429

Лія Ахеджакова назвала Росію «потворою» та прокоментувала звільнення з театру, де працювала 50 років

Попри цькування за свою антивоєнну позицію, зірка не має наміру полишати РФ.

1c1d518628868c6ccb06853d2c17e714_11.02.23

Легендарна російська акторка, уродженка Дніпра Лія Ахеджакова прокоментувала своє звільнення з московського театру "Современник" через її антивоєнні висловлювання та підтримку України. Пише ТСН. 

Як повідомляє низка РосЗМП, Лія Меджидівна впевнена, що на звільненні з театру її цькування не завершиться: "Так, мене прибрали з " Современника". Мені шкода грошей, вони беруть штраф у когось 50 тис., у когось 100 тис. рублів, а потім оголосять іноагентом. Вже лежить про це теж донос у прокуратурі", - сказала Ахеджакова.

Однак можливі визнання "іноагентом" та штраф за "дискредитацію російської армії" зірку не лякають. Ба більше, 84-річна акторка наголосила, що вона нікуди з Росії не поїде, бо "все це" хоче пережити на батьківщині.

"Це моя "Родина-уродина". Нам вона подобається, хоч і не красуня. Мені вже 84 роки, щоб звідси втікати. Нехай вони їдуть. Я нікуди не поїду, я тут мушу все це пережити. Надто довго живу тут", - пояснила легенда кіно цитатою з пісні гурту ДДТ "Родина".

Нагадаємо, що днями стало відомо про те, що легендарну російську акторку Лію Ахеджакову звільнили з московського театру "Современник", де зірка пропрацювала майже 50 років. Керівництво театру прийняло таке рішення через активну антивоєнну позицію Ахеджакової, критику російської влади та відверту підтримку України.

До речі, нещодавно така ж доля спіткала російського актора Дмитра Назарова, який теж виступає проти кривавої політики путіна. Зірку серіалу "Кухня" разом з дружиною, акторкою Ольгою Васильєвою, звільнили з московського театру імені А. П. Чехова.

Оценка материала:

5.00 / 2
Лія Ахеджакова назвала Росію «потворою» та прокоментувала звільнення з театру, де працювала 50 років 5.00 5 2
Політика / Росія
11.02.2023 4429
Еще материалы раздела «Росія»