<
НОВИНИ ДНЯ: Хто планував убити Зеленського: усі подробиці замаху — огляд  Перед вихідними в Україні стане трохи тепліше: прогноз на 10 травня  Путін не збирається зупинятися, він в інформаційному акваріумі, - Зеленський  Рецепт супу-пюре з цвітної капусти з вершками  Де будуть заморозки і чи чекати швидкого повернення тепла в Україну: синоптикиня дала прогноз  Мікрокредити. Як скористатися чужими грішми, не потрапивши в борговий зашморг  Відмова від повістки та неявка до ТЦК. Рада підняла штрафи для ухилянтів: головневсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.02.2023 491

До України йде потепління. Невже здійснюється прогноз бабака?

Погода в Україні помалу починає ставати весняною, адже дні стають теплішими та сонячними. Така погодна тенденція продовжиться й надалі, проте в деяких регіонах все ще будуть морози.

Як буде змінюватися погода в Україні найближчим часом, пише rbc.ua.

Прогноз народного синоптика

Народний синоптик Станіслав Щедрін повідомив на своїй сторінці у Facebook, що від сьогодні в Україні розпочнеться фаза потепління. Тепла повітряна маса буде надходити повільно, проте впевнено.

Однак тепло буде приходити з опадами у змішаній фазі. Це означає, що часом може дощити та сніжити одночасно. Надалі тенденція в сторону потепління тільки наростатиме по всій Україні.

Що кажуть метеорологи

Прогноз Укргідрометцентру поки не натякає на прихід потепління. Вночі 10 лютого температура буде опускатися до 22 градусів морозу на сході та в Карпатах. На решті території коливання будуть в межах 9-14 градусів нижче нуля.

Погодний ресурс Sinoptik.ua прогнозує потепління вже з наступного тижня. Максимальна денна температура буде становити три градуси тепла, але декілька днів поспіль можливий мокрий сніг.

Досить схожу картину очікують і фахівці сайту Gismeteo. За їхніми прогнозами, найближчі 10 днів погода в Україні покращиться. Вдень температурні стовпчики сягнуть позначки 3 градуси вище нуля. При цьому нічна температура залишиться без змін до 5 градусів морозу.

Опадів, за даними Gismeteo, майже не буде.

Нагадаємо, що раніше українці будили бабака-віщуна Тимка. За його прогнозами, весна в Україні розпочнеться в середині березня, а до кінця зими українцям ще доведеться потерпіти морози.

Раніше ми розповідали, чи вірять синоптики прогнозам бабака.

Оценка материала:

5.00 / 2
До України йде потепління. Невже здійснюється прогноз бабака? 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
11.02.2023 491
Еще материалы раздела «Суспільство»