<
НОВИНИ ДНЯ: Путіну вистачить тижня: в ГУР назвали країни, на які може напасти Росія  Штрафом не обмежитися. Є 14 причин, через які водії можуть залишитися без прав  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днями  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлю  Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погодавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.02.2023 421

Синоптикиня попередила про зміну погоди в Україні

В Україні піде сніг, а згодом потеплішає.

Вихідними 11-12 лютого погода в Україні зміниться. Наближаються атмосферні фронти, які принесуть сніг та мокрий сніг. Пише ТСН. 

Про це повідомила народна синоптикиня Наталка Діденко.

Так, за словами Діденко, завтра на півдні та південному сході "серйозні" опади малоймовірні.

"При проходженні фронтів вітер може посилюватися. На дорогах через ожеледицю та сніг стане складніше рухатися. Нарешті відступлять морози", - розповіла синоптикиня.

Вона зазначила, що найближчої ночі ще буде холодно, до -7 -14 градусів. Але у ніч проти неділі, 12 лютого, потеплішає до -2 -7 градусів. Вдень в Україні очікується -3 +2 градуси.

У Києві погода також зміниться. Очікується сніг, мокрий сніг, а вдень у неділю опади припиняться, зазначила синоптикиня. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, часом рвучкий.

"Потепління. Вночі ще підморозить, а в денні години - відлига, навіть "плюси" невеличкі. Тому, шановні метеозалежні, підготуйтеся, не лякайтеся", - попередила Діденко.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптикиня попередила про зміну погоди в Україні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
11.02.2023 421
Еще материалы раздела «Суспільство»