НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
Політика
Світ
11.02.2023 1754

У Москві напередодні річниці вторгнення в Україну проведуть концерт з Путіним

У Москві напередодні річниці вторгнення в Україну планують провести мітинг-концерт. На ньому виступить російський диктатор Володимир Путін.

_gettyimages_1243010962_9_650x410_11.02.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ТАСС.

Концерт відбудеться в Лужниках 22 лютого, участь у ньому візьмуть до 200 тисяч осіб. Росіяни заявляють, що концерт організують начебто до "Дня захисника".

Перед учасниками виступить глава Кремля Володимир Путін.

Крім того, біля стадіону організують зону з історичними реконструкціями та виставку військової техніки. Загалом у Москві планують встановити кілька сцен, участь у мітингу візьмуть "активісти молодіжних і патріотичних організацій".

Також зазначимо, що спікер диктатора Дмитро Пєсков заявив, що Путін 21 лютого у Гостинному дворі оголосить послання Федеральним зборам.

"У посланні він наголосить на поточній ситуації, говоритиме про "СВО" та економіку", - заявив Пєсков.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Путін напередодні річниці вторгнення виступить зі послання Федеральним зборам. Російські ЗМІ розкрили можливі теми виступу диктатора.

Оценка материала:

5.00 / 3
У Москві напередодні річниці вторгнення в Україну проведуть концерт з Путіним 5.00 5 3
Політика / Світ
11.02.2023 1754
Еще материалы раздела «Світ»