НОВИНИ ДНЯ: Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 рокувсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
12.02.2023 969

Обіцяють перефарбувати балкон: у Києві помітили російський триколор

Люди придбали квартиру і не звернули увагу на колір балкону.

40d4432390d317e133732f2daacef30a_12.02.23

Пильні кияни помітили в столиці балкон, який був пофарбований у кольори прапора Росії. Фото опублікували в соціальних мережах, і воно зацікавило правоохоронців. До мешканців квартири завітали дільничні поліцейські.

В поліції Києва ТСН.ua розповіли, що поліцейські перевірили осіб, які живуть у квартирі.

"У людей все гаразд із документами. А щодо балкону, то мешканці пояснюють, що нещодавно придбали цю квартиру і просто не звернули увагу, що кольори їхнього балкону схожі на російський прапор. Вони самі були дуже стурбовані такою ситуацією і щоб підтвердити, що вони справжні українці та вболівають за свою державу, вивісили на балконі прапор України", - розповіли нам у поліції Києва.

Власники квартири подякували поліцейським за пильність та пообіцяли в майбутньому перефарбувати свій балкон.

Нагадаємо, в Києві троє містян передавали представнику спецслужб РФ дані про об’єкти критичної інфраструктури.

Оценка материала:

5.00 / 2
Обіцяють перефарбувати балкон: у Києві помітили російський триколор 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
12.02.2023 969
Еще материалы раздела «Столиця»