<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Оборона чи наступ: які головні завдання у ЗСУ на цей рік після розблокування допомоги від США  Гороховий суп із копченими ребрами: простий рецепт  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Макрон готовий обговорити ідею використання ядерних боєголовок для "захисту ЄС"- ЗМІ  "Харків – сакральна мета Путіна": генерал-лейтенант ЗСУ розповів, чи здатна РФ захопити містовсі новини дня
Політика
Світ
12.02.2023 682

Геноцидні дії Путіна в Україні позитивно оцінюють майже 80% росіян – Подоляк

За словами Михайла Подоляка, з нами воює саме країна/народ, який виріс на українофобії та пропаганді.

e4cfeeba7e90ad446874c7ae64d10a44_12.02.23

Геноцидні дії Путіна в Україні позитивно оцінюють 79% росіян. Пише ТСН. 

Про це написав речник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter.

"Щоб не будо ілюзій… Ru-опитування стверджують, що "геноцидні дії Путіна" позитивно оцінюють 79% громадян. Отже, їм свідомо подобається війна, масові вбивства українців, окупація, ракетні атаки. Тому фіксуємо: з нами воює саме країна/народ, що виріс на українофобії та пропаганді", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що у Росії протести неможливі, бо більшість росіян підтримують війну проти України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Геноцидні дії Путіна в Україні позитивно оцінюють майже 80% росіян – Подоляк 5.00 5 2
Політика / Світ
12.02.2023 682
Еще материалы раздела «Світ»