НОВИНИ ДНЯ: Сухо та спекотно: прогноз погоди в Україні на 27 липня  Трамп обіцяє завершити війну в Україні: Помпео описав несподіваний план, як це може відбутися  Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогнозвсі новини дня
Політика
Україна
11.02.2023 779

Росія запам'ятає “великі події” 23 та 24 лютого, - Кулеба

РФ запам'ятає “великі події”, котрі відбудуться 23 та 24 лютого, і будуть присвячені обговоренню агресії Росії проти України.

Про це сказав в інтерв'ю міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Міністр зазначив, що можливе виключення Росії з Ради безпеки ООН неминуче затягнеться. Але дні 23 та 24 лютого будуть присвячені виключно агресії Росії проти нашої держави та майбутній перемозі України.

Кулеба анонсував, що в ці дні весь світ “працюватиме у правильному напрямку".

"Буде багато важливих політичних сигналів, будуть рішення щодо санкцій, зброї, будуть символи єдності, і це відбуватиметься на всіх рівнях", – сказав голова української дипломатії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росія запам'ятає “великі події” 23 та 24 лютого, - Кулеба 5.00 5 2
Політика / Україна
11.02.2023 779
Еще материалы раздела «Україна»