<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Оборона чи наступ: які головні завдання у ЗСУ на цей рік після розблокування допомоги від США  Гороховий суп із копченими ребрами: простий рецепт  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Макрон готовий обговорити ідею використання ядерних боєголовок для "захисту ЄС"- ЗМІ  "Харків – сакральна мета Путіна": генерал-лейтенант ЗСУ розповів, чи здатна РФ захопити містовсі новини дня
Політика
Світ
13.02.2023 788

Барбару Брильську, яка підтримала антивоєнну позицію Лії Ахеджакової, хочуть вирізати з "Іронії долі"

Акторка назвала росіян "проклятими Богом людьми".

644c782ac88e5bc9a9053e3612f0870d_13.02.23

Польська акторка Барбара Брильська висловилася на підтримку російської акторки Лії Ахеджакової, яку звільнили з театру "Современник" через її антивоєнну позицію. Пише ТСН. 

Зірка фільму "Іронія долі" заявила, що повністю згодна з думкою своєї колеги та вважає, що Росія взагалі не гідна мати таку талановиту акторку, як Ахеджакова. Брильська порадила російській акторці їхати з РФ, адже там не буде нічого хорошого.

"Ліє, так тримати! Батьківщина, така батьківщина, її негідна. Звичайно, їй потрібно їхати. Вони не дадуть їй життя, ці комуністи, прокляті Богом люди. Їй потрібно їхати і боротися, як ми", - сказала Брильська в коментарі росЗМП.

Серед російський пропагандистів правдиві слова польської акторки викликали хвилю гніву. Так, одна з путіністок, голова комітету держдуми РФ з розвитку суспільства Ольга Занко запропонувала "помститися" Брильській та вирізати її з радянської стрічки "Іронія долі, або з легкою парою!".

"Колись актриса Брильська, яка колись любила всією країною, зробила свій вибір, назвавши своїх шанувальників "проклятих Богом людьми". Наша країна подарувала їй славу та пошану, але ми також легко можемо і стерти цю актрису з "Іронії долі", - написала пропагандистка в своєму Telegram-каналі.

Путіністка навіть показала, як можна "замінити" Брильську на іншу акторку. Вийшло, м'яко кажучи, лячно.

Раніше Лія Ахеджакова прокоментувала своє звільнення з театру та назвала Росію "потворою".

Оценка материала:

5.00 / 2
Барбару Брильську, яка підтримала антивоєнну позицію Лії Ахеджакової, хочуть вирізати з "Іронії долі" 5.00 5 2
Політика / Світ
13.02.2023 788
Еще материалы раздела «Світ»