<
НОВИНИ ДНЯ: Короткочасні грози з проясненнями: синоптик дала прогноз погоди в Україні на 17 травня  Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травнявсі новини дня
Політика
Україна
12.02.2023 403

У Кремля великі проблеми з «великим наступом» – Данілов

Секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що "великий наступ" Росії вже розпочався, проте він відбувається не так, як окупанти собі уявляли, бо українські захисники його потужно відбивають.

Про це Данілов сказав у ефірі телемарафону.

"З великим наступом у них великі проблеми. Ми бачимо на сьогоднішній день, що те, що вони запланували, те, що вони вже почали свій наступ, вони просто не кажуть, що вони його почали. Наші війська його вже потужно відбивають. Той наступ, який вони планували, він уже поступово йде, але не той наступ, на який вони розраховували", – сказав секретар РНБО.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Кремля великі проблеми з «великим наступом» – Данілов 5.00 5 2
Політика / Україна
12.02.2023 403
Еще материалы раздела «Україна»