<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Політика
Україна
12.02.2023 410

Данілов розповів про плани РФ по підготовки перевороту в Молдові

РФ планує провести переворот у Молдові і відправила до Туреччини чеченських "рятувальників". Після цього вони можуть опинитись саме у Кишиневі.

Про це йдеться в заяві секретаря РНБО Олексія Данілова в ефірі національного телемарафону.

"Давайте не говорити, що у Молдови нічого не відбулося. Там зараз відбувається зміна керівництва країни, максимально посилюється силовий блок", - йдеться у заяві.

Данілов розповів, що українська розвідка попередила Молдову, що РФ найближчим часом хоче там провести так званий державний переворот. Росія хоче, щоб там ще раз "запалало", щоб там була точка напруги, на яку звертатимуть максимальну увагу.

"Крім того, ті покидьки, які були 24-25-26 лютого у складі так званого "чеченського угрупування" на нашій території, зараз вже перебувають в Туреччині та працюють там "рятувальниками". Ми зараз уважно відстежуємо, щоб не сталося так, що ці "рятувальники" опиняться в Кишиневі. Ми знаємо їх прізвища та імена. У них було особисте завдання з 24-го лютого", - додав Данілов.

Оценка материала:

5.00 / 2
Данілов розповів про плани РФ по підготовки перевороту в Молдові 5.00 5 2
Політика / Україна
12.02.2023 410
Еще материалы раздела «Україна»