<
НОВИНИ ДНЯ: Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОПвсі новини дня
Політика
Україна
13.02.2023 593

Готують проєкт "Друга Україна": Данілов прокоментував пропозицію Росії щодо перемовин

За словами секретаря РНБО, росіяни сьогодні реанімують політтехнологів часів Януковича, і вже починають свою брудну роботу на території України, щоб примушувати нас до ситуації двох Корей.

5809493e19e5cf44b8d349951f09c494_13.02.23

В Росії заявили, що готові до мирних переговорів з Україною, але без будь-яких попередніх умов та "на основі тієї реальності, яка існує". Пише ТСН. 

Секретар РНБО Олексій Данілов прокоментував пропозицію РФ в ефірі "1+1" в рамках загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини".

"Що стосується пропозиції цього хлопа з Москви. Це вже не перший вкид. У них зараз йде робота над проєктом "Друга Україна", - зазначив Данілов.

За словами секретаря РНБО, росіяни сьогодні реанімують політтехнологів часів Януковича, і вже починають свою брудну роботу на території України, щоб "примушувати нас до ситуації двох Корей".

"Деякі діячі, прізвища яких ніколи не називаються, які були під личиною ОПЗЖ, а потім заново перефарбувалися, вони сидять зараз у Монако і це супроводжують. Повірте, жодної "Другої України" не буде", - наголосив Олексій Данілов.

Нагадаємо, у Москві знову заговорили про перемовини з Україною, утім, за нових умов.

Водночас, США переконані, що влада у Києві та український народ самі мають вирішувати, коли настане момент говорити з Москвою про мир.

Оценка материала:

5.00 / 1
Готують проєкт "Друга Україна": Данілов прокоментував пропозицію Росії щодо перемовин 5.00 5 1
Політика / Україна
13.02.2023 593
Еще материалы раздела «Україна»