<
НОВИНИ ДНЯ: Обмежено придатних вже немає: що чекає на військових та військовозобовʼязаних, які мають цей статус  Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася: Павлюк назвав цифру  Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт  Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовцівсі новини дня
Політика
Україна
13.02.2023 421

Як впливає щільність військ РФ на кількість втрат: відповідь експерта

Чим більше російське командування стягуватиме на одному напрямку або на одній ділянці мобілізованих упереміш із регулярними військами, тим більше вони зазнаватимуть втрат, упевнений Олег Жданов.

b6f50dd071f70483e97c85153aaa1435_13.02.23

Збільшення щільності ворожих військ безпосередньо впливає на більш ефективне їх знищення Силами оборони у місцях зосередження. Пише ТСН. 

Це – пряма закономірність.

Про це заявив військовий експерт Олег Жданов на своєму YouTube-каналі 11 лютого.

"Погляньте, як зростає щодобова кількість втрат у російських окупантів. Чим більше вони стягують резервів на одному напрямку або на одній ділянці, тим більше ми громимо ці резерви, тим більші втрати. Ми буквально три дні тому говорили з вами, що Збройні сили чи Сили оборони України поставили рекорд у плані того, що добове знищення військ противника перевалило за тисячу осіб. Було 1030За минулу добу – 1140. Тобто тенденція йде до збільшення. Тобто, чим більше вони наганятимуть цих чмобіків упереміш із регулярними військами, тим більше вони зазнаватимуть втрат. Це – пряма закономірність у цій ситуації", - пояснив Жданов.

Нагадаємо, у війні Росії проти України, ймовірно, загинули понад 20 російських генералів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як впливає щільність військ РФ на кількість втрат: відповідь експерта 5.00 5 2
Політика / Україна
13.02.2023 421
Еще материалы раздела «Україна»