<
НОВИНИ ДНЯ: Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Оборона чи наступ: які головні завдання у ЗСУ на цей рік після розблокування допомоги від США  Гороховий суп із копченими ребрами: простий рецепт  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Макрон готовий обговорити ідею використання ядерних боєголовок для "захисту ЄС"- ЗМІ  "Харків – сакральна мета Путіна": генерал-лейтенант ЗСУ розповів, чи здатна РФ захопити місто  Щоб не тріскала й довго стояла: секрети випікання паски, про які ви не зналивсі новини дня
Політика
Світ
13.02.2023 6376

Кадиров зібрався "брати" Київ, Одесу і дійти до Польщі: "Танки збиватиме ППО"

Раніше повідомлялось, що Кадиров наркозалежний.

cecb94427ae5c131ecd00788d057bf01_13.02.23

Скандальний самопроголошений очільник Чечні Рамзан Кадиров заявив, що він планує "взяти" Одесу, Київ та Харків і дійти до Польщі. Водночас Кадирову західні танки нестрашні, бо він їх планує збивати системою ППО. Пише ТСН. 

Виступ Кадирова опублікували російські засоби масової пропаганди.

"Ми заберемо і Одесу, і Харків і Київ і дійдемо до Польщі", - заявив Кадиров.

Він додав, що у Росії об'єдналися представники різних націй та віросповідання, щоб вбивати українців. Водночас Кадиров видав чергову маразматичну фантазію про те, що західні танки РФ не страшні, бо в них є ППО, яка нібито все збиває.

"Заспокою людей, танки, які вони дають - взагалі нічого не означають. У них є і танки, і БТР, і літаки, але використовувати їх на території "спецоперації" немає можливості, бо наша ППО оперативно працює", - видав Кадиров.

Нагадаємо, голова Кабінету міністрів Чеченської Республіки Ічкерія за кордоном Ахмед Закаєв розповів, що Рамзан Кадиров – наркозалежний і 15 років вживає якісь таблетки.

Раніше Верховна Рада визнала Чеченську республіку Ічкерія тимчасово окупованою Росією. Ічкерію визнано лише однією державою-членом ООН – Україною.

Оценка материала:

5.00 / 4
Кадиров зібрався "брати" Київ, Одесу і дійти до Польщі: "Танки збиватиме ППО" 5.00 5 4
Політика / Світ
13.02.2023 6376
Еще материалы раздела «Світ»