<
НОВИНИ ДНЯ: Обмежено придатних вже немає: що чекає на військових та військовозобовʼязаних, які мають цей статус  Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася: Павлюк назвав цифру  Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт  Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовцівсі новини дня
Політика
Україна
13.02.2023 613

Партизани просять інформувати про скупчення російської техніки в окупованому Криму

У тимчасово окупованому Криму партизани звернулися до місцевого населення з проханням інформувати про скупчення російських військ.

photo_2022_09_05_09_59_40__1__650x410_13.02.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал кримських партизанів.

"Якщо ви бачите велике скупчення рашисткої техніки особливо в північному Криму - надсилайте в наш чат-бот їхнє місце розташування з точними координатами і бажано з фото і з описом кількості техніки, її станом. Також важливо фіксувати місця дислокації особового складу окупаційної армії", - мовиться у зверненні.

Зазначається, що загалом будь-яка військова активність і пасивність загарбників у Криму дуже потрібна, але якомога з точним описом місця і того, що там перебуває.

"Також ми знаємо, що в Джанкойському районі окупанти всюди обладнали ремонтні бази для своєї техніки, інформація про них та їхнє розташування теж дуже потрібна. Дякуємо, що від наших спільних дій залежить наша спільна перемога над окупантами", - підсумували кримські партизани.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Криму українські партизани ліквідували двох співробітників Росгвардії, автомобіль яких був підірваний на шляху до Сімферополя.

Оценка материала:

5.00 / 2
Партизани просять інформувати про скупчення російської техніки в окупованому Криму 5.00 5 2
Політика / Україна
13.02.2023 613
Еще материалы раздела «Україна»