<
НОВИНИ ДНЯ: Виїзд чоловіків за кордон: що і для кого зміниться від 18 травня  Чи здатна Україна запобігти новим проривам фронту з боку російської армії: Умєров дав відповідь  Ароматні пончики на сметані: неймовірно смачний і швидкий десерт  Чи хочуть росіяни закінчити війну та на яких умовах: опитування  Застосунок "Резерв+": у Міноборони розповіли, кому це треба та чи відображається там бронювання  Путін назвав справжню мету наступу на Харківщині  Якщо набридло солодке: рецепт лимонного печива, яке тане в ротівсі новини дня
Політика
Україна
14.02.2023 600

Що Росія готує до 24 лютого: військовий експерт Михайло Самусь попередив про хвилю ракетних ударів

Що може РФ утнути до 24 лютого?

7c9444b1224edcb254b099818540d8a7_14.02.23

Напередодні 24 лютого очільнику Кремля Володимиру Путіну потрібно буде відзвітувати про перебіг так званої "військової операції" в Україні перед Федеральними зборами. Тож до цього часу, ймовірно, варто очікувати великої інформаційно-психологічної операції та хвилі ракетних ударів по Україні.

В інтерв’ю ТСН.ua про це сказав заступник директора Центру армії, конверсії та роззброєння з міжнародних питань Михайло Самусь.

"Що може Росія утнути до 24 лютого?.. Класика жанру. Перш за все, інформаційно-психологічна операція. Як би ми це не називали, ІПСО посідає дуже важливу роль, особливо у таких генералів, як Герасімов", - зазначив Самусь.

Експерт наголосив на тому, що російське командування вже почало підготовку до 24 лютого.

"Ця велика інформаційно-психологічна операція, яка покликана зародити у нас страх, паніку, вже діє. Далі, я думаю, буде завдано ракетних ударів. Під 24 лютого Путін виступить на Федеральних зборах. Йому потрібно показати перемогу й успіх. Йому потрібно в цьому зверненні щось розказати. Тому я гадаю, що і хвиля ракетних ударів, і інформаційно-психологічна операція будуть", - додав Самусь.

Нагадаємо, український експерт Петро Черник вважає, що у очільника Кремля Путіна "на карту поставлене абсолютно все", тому можна очікувати будь-яких "божевільних речей".

Експерт пронозує, що Росія хоче відірвати лівобережжя від правобережжя України за допомогою ракет, що дозволить їй залишити фронт без західного постачання.

Оценка материала:

5.00 / 2
Що Росія готує до 24 лютого: військовий експерт Михайло Самусь попередив про хвилю ракетних ударів 5.00 5 2
Політика / Україна
14.02.2023 600
Еще материалы раздела «Україна»