<
НОВИНИ ДНЯ: Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температуравсі новини дня
Політика
Світ
13.02.2023 356

Резніков візьме участь у зустрічі міністрів НАТО

Міністр оборони України Олексій Резніков візьме участь у Контактній групі по Україні та у зустрічі з міністрами країн НАТО.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву генсека НАТО Єнса Столтенберга .

"Завтра до нас приєднається міністр оборони України Олексій Резніков. І для участі в Контактній групі, що очолюється США, по Україні, і для зустрічі з міністрами країн НАТО", - сказав він.

Як зазначив Столтенберг, планується разом вирішувати нагальні потреби України.

За його словами, ключовим питанням є швидкість логістики. "Ключові засоби, такі як боєприпаси, паливо та запасні частини, мають бути доставлені до України, перш ніж Росія зможе перехопити ініціативу на полі бою. Швидкість врятує життя", - додав він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Резніков візьме участь у зустрічі міністрів НАТО 5.00 5 1
Політика / Світ
13.02.2023 356
Еще материалы раздела «Світ»