<
НОВИНИ ДНЯ: НАТО звинуватила Росію в гібридних діях в Європі: жорстка заява Альянсу  Чотири основних фронти: генерал Маломуж назвав найгарячіші напрямки у травні  Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецепт  Напад РФ на НАТО: в ГУР оцінили, за скільки днів Кремль може захопити країни Балтії  Потенційне створення ПВК в Україні: нардеп пояснив важливий нюанс  Чи може війна в Україні закінчитися найближчим часом: у розвідці США оцінили  Паска від Лілії Цвіт: давній рецепт господиньвсі новини дня
Політика
Росія
15.02.2023 481

У Росії знайшли мертвим генерала, якого недавно звільнили з посади: він займався репресіями

Російський генерал нібито вчинив самогубство.

fe11a8aa33258a4064bcbc927fa373a2_15.02.23

У Росії в заміському будинку знайшли мертвим генерал-майора, колишнього заступника начальника Головного управління МВС РФ у боротьбі з екстремізмом Володимира Макарова. Він у РФ до січня 2023 року займався репресіями незгодних з путінським режимом. Пише ТСН. 

Про це повідомляють російські засоби масової пропаганди.

Нове загадкове самогубство у РФ сталося у заміському будинку. Макарова знайшли мертвим у його помешканні, він нібито застрелився. У приміщенні також була його дружина.

Відомо, що Макаров до січня 2023 року займався репресіями проти незгідних з путінським режимом. Його підозрюють у боротьбі з так званою російською опозицією. Проте на початку року генерала звільнили.

Нагадаємо, що це вже не перше загадкове самогубство серед російських високопосадовців та бізнесменів. Раніше знайшли мервим  російського полковника Вадима Бойка з Тихоокеанського військово-морського училища у Владивостоці, якого призначили відповідальним за підготовку мобілізованих для участі у війні проти України.

Також у Москві застрелився топменеджер дочірньої фірми "Російських залізниць".

Оценка материала:

5.00 / 2
У Росії знайшли мертвим генерала, якого недавно звільнили з посади: він займався репресіями 5.00 5 2
Політика / Росія
15.02.2023 481
Еще материалы раздела «Росія»