<
НОВИНИ ДНЯ: Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Україні  Шалені черги біля ТЦК Києва: в Міноборони озвучили альтернативу тривалим очікуванням  Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюк  Путін, імовірно, хоче покарати Шойгу за недосягнення військових цілей Кремля, - ISW  Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сумвсі новини дня
Політика
Росія
15.02.2023 460

У Росії "мобіки" записали звернення до Путіна: скаржаться, що їх обманули

Мобілізовані сподіваються, що після звернення їх відправлять у тил.

3cbdc4b753fe135faaf25eb55b04a59b_15.02.23

У Росії мобілізовані записали звернення до їхнього диктатора Володимира Путіна. Вони скаржаться на те, що їх незаконно кинули на передову. Пише ТСН. 

Відео зі зверненням завірусилося в російських пабліках. На ньому військові з Оренбурзької та Самарської областей РФ наполегливо просять Путіна "допомогти," аргументуючи це тим, що їх просто обдурили.

"Ми проходили навчання в Нижній Павлівці у складі комендантського батальйону. Після прибуття до "ДНР" нас розформували, ми потрапили до 277-го окремого стрілецького батальйону, який виконує завдання штурмових наступальних дій на передній лінії фронту. При першому ж виході на бойове завдання серед мобілізованих є загиблі та поранені – загинуло двоє людей, поранено понад чотири", - зазначено в повідомленні.

Мобілізовані сподіваються, що після звернення їх відправлять у тил.

Зазначимо, що кількість таких звернень з кожним днем у Росії лише зростає.

Нагадаємо, адвокат та правозахисник Марк Фейгін в інтерв'ю ТСН.ua. розповів, що голосно заявляти про нову велику хвилю мобілізації для війни в Україні очільник Кремля Володимир Путін наміру не має.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Росії "мобіки" записали звернення до Путіна: скаржаться, що їх обманули 5.00 5 1
Політика / Росія
15.02.2023 460
Еще материалы раздела «Росія»