<
НОВИНИ ДНЯ: Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Путін переводить Росію на постійний воєнний стан - The Times  Сподобаються усім: як приготувати міні-чизкейки всього з трьох інгредієнтів  Вчені вперше відтворили обличчя найбагатшої людини, яка коли-небудь жила  Виїзд чоловіків за кордон: що і для кого зміниться від 18 травня  Чи здатна Україна запобігти новим проривам фронту з боку російської армії: Умєров дав відповідь  Ароматні пончики на сметані: неймовірно смачний і швидкий десертвсі новини дня
Політика
Україна
15.02.2023 370

Бахмут атакують з двох напрямків: експерт розповів про запеклі бої за місто

Окупанти намагаються перерізати дві траси.

f749e9dc7614adbd5d8cfd9655490549_15.02.23

Російські окупанти намагаються оточити Бахмут Донецької області з півночі і з півдня, бої відбуваються у передмісті, українські військові відловлюють численні ворожі ДРГ.

Про це в ексклюзивному інтерв'ю ТСН.ua розповів військовий оглядач, майор запасу та ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман.

"Вони намагаються атакувати з двох напрямків, оточити місто. З півночі - це Красна Гора, це траса, яка йде на Слов'янськ. З півдня це Часів Яр - траса на Костянтинівку. Цими трасами ми постачаємо озброєння, їжу, воду - все, що необхідно для наших військовослужбовців, які там перебувають. На зараз це кільце не замкнене, принаймні в Часовому Яру. Дорога, яка йде на Костянтинівку, не знаходиться під контролем ворога", - розповів Гетьман.

Експерт зазначив, що ухвалено рішення заборонити в'їзд до Бахмута усім, окрім військовослужбовців.

"Це пов'язано з тим, що бої відбуваються безпосередньо в передмісті, і там з'явилася дуже велика кількість ДРГ ворога, які з тилу можуть завдавати шкоди нашим Збройним силам, які там тримають оборону", - пояснив він.

За словами Гетьмана, зараз до центра міста "можна вже дострілити не тільки з далекобійних гармат, але й з невеликої дальності мінометів, навіть з крупнокаліберних кулеметів можуть долетіти кулі до якихось районів".

Оценка материала:

5.00 / 1
Бахмут атакують з двох напрямків: експерт розповів про запеклі бої за місто 5.00 5 1
Політика / Україна
15.02.2023 370
Еще материалы раздела «Україна»