<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт супу-пюре з цвітної капусти з вершками  Де будуть заморозки і чи чекати швидкого повернення тепла в Україну: синоптикиня дала прогноз  Мікрокредити. Як скористатися чужими грішми, не потрапивши в борговий зашморг  Відмова від повістки та неявка до ТЦК. Рада підняла штрафи для ухилянтів: головне  Особливого тепла не варто чекати: синоптик розповіла, що буде з погодою в Україні  Зеленський знайшов посаду Залужному: де і ким працює колишній головком ЗСУ  Легалізація криптовалюти. Які країни узаконили цифрові гроші та яка ситуація в Українівсі новини дня
Політика
Росія
15.02.2023 795

"Працює м'ясорубка": Пригожин визнав, що взяти Бахмут не вдасться

Ватажок "вагнерівців" заявиляє, що ЗСУ чинять важкий опір.

d00950bb500126689c91ccc6c120cd6c_15.02.23

Ватажок ПВК "Вагнера" Євген Пригожин визнав, що окупанти не зможуть взяти Бахмут, а про те, щоби оточити ЗСУ, навіть не йдеться. Наразі, на околицях Бахмута точаться важкі бої.

"Бахмут завтра не буде взятий, тому що триває важкий опір і перемелювання, працює "м'ясорубка", - заявив Пригожин журналістами. Пише ТСН. 

Українські бійці активізуються на всіх напрямках. Позиції поповнюють нові і нові резерви.

"Щодня 300-500 нових бійців підходять до Бахмута на усіх напрямках. Вогонь артилерії посилюється кожного дня. Наразі на півночі тривають важкі бої. Ніяких передумов для оточення противника (ЗСУ - ред.) у північних районах немає. Штурмуються будинок за будинком, квадратний метр за квадратним метром. Йде важка бойова робота. Звідки беруться розповіді про якесь оточення і ще про щось - взагалі не зрозуміло", - каже Пригожин.

Всім, хто поширює подібні чутки, Пригожин пропонує взяти в руки зброю і відправитися вперед на захоплення Бахмута.

Раніше повідомлялося, що Міноборони РФ наразі напряму вербує в'язнів на війну в Україну, чим раніше займався ватажок ПВК "Вагнера" Євген Пригожин.

Додамо, що у ЗСУ доповідають, що ситуація у Бахмуті контрольована. Ворог намагається атакувати, проте безуспішно.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Працює м'ясорубка": Пригожин визнав, що взяти Бахмут не вдасться 5.00 5 1
Політика / Росія
15.02.2023 795
Еще материалы раздела «Росія»