НОВИНИ ДНЯ: Байден опинився по один бік із Путіним: Bloomberg про помилкові кроки Білого дому  Ситуація на східному фронті значно погіршилася – The New York Times оприлюднила три ключові проблеми України  Бити, поки не зрозуміють: Воллес назвав єдиний варіант протидії ударам РФ та Ірану  Заморозки і не тільки: синоптики розповіли про погоду у найближчі дні  Комітет розвідки США після секретної наради закликав негайно забезпечити допомогу Україні  Скільки Україні треба мобілізувати людей: американський генерал назвав цифру та умову  У Путіна зробили нову заяву про "олімпійське перемир'я", яке просуває Макронвсі новини дня
Політика
Світ
16.02.2023 516

"Реальний вибір Путіна - дача або кладовище": експерт спрогнозував падіння режиму диктатора РФ

У Росії вже видно початки громадянської війни, каже експерт.

40184381a9b6fdad7872b2ff31261636_16.02.23

Британський публіцист та експерт у Росії Едвард Лукас заявив, що побоюється того, що може статися в РФ після падіння режиму диктатора Володимира Путіна, який розпочав криваву війну в Україні. Пише ТСН. 

 

Про це пише Wiadomosci.wp.pl.

Публіцист визнав, що в Росії вже видно початки громадянської війни, особливо це помітно завдяки розвитку приватних армій. Але він визнав, що наразі складно зрозуміти, що насправді відбувається в Росії.

"Я думаю, що після Путіна щось гірше відбудеться, якась хунта, один із елементів яких буде добре виглядати в очах Заходу. Наразі реальним вибором Володимира Путіна є або дача, або кладовище. Ця війна є катастрофою, і тому російський диктатор рухається в цьому напрямку", - сказав Лукас.

Британський публіцист також наголосив, що Захід повинен значно прискорити допомогу надану Києву і закликав передати винищувачі Україні. Він назвав Міг, або ті, які можна швидко опанувати, наприклад, F-16.

Говорячи про залякування Кремля щодо західної допомоги Україні, Лукас запропонував ігнорувати пропаганду Москви, сказавши, що "якщо їм не подобається ситуація, в якій вони відчувають себе вразливими, вони не повинні були розпочинати війну проти іншої країни". Експерт додав, що якщо Росія хоче розібратися з іншими аспектами війни, проти яких вона має заперечення, вона просто повинна її зупинити.

Нагадаємо, експертка із російських справ Ганна Лабушевська повідомила, що після військової поразки Путіна в Україні може статися розпад Росії та революція. І саме Чечня може стати місцем, де розпочнуться нові процеси в Росії.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Реальний вибір Путіна - дача або кладовище": експерт спрогнозував падіння режиму диктатора РФ 5.00 5 2
Політика / Світ
16.02.2023 516
Еще материалы раздела «Світ»