<
НОВИНИ ДНЯ: Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  Путін хоче покарати Шойгу за нездатність досягти цілей у війні в Україні: в ISW назвали ознаки  Рецепт заварної лимонної паски  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  З якими хворобами можуть мобілізувати: Міноборони опублікувало список  Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозкивсі новини дня
Політика
Росія
16.02.2023 744

Пропагандист Соловйов влаштував істерику у прямому ефірі через знімки сина-моделі

З'ясувалося, що син кремлівського пропагандиста - модель у Лондоні.

41293a44d9588a18cd07ed03592cf0de_16.02.23

Російський пропагандист Володимир Соловйов вчергове влаштував істерику. Цього разу через знімки сина-моделі, які опублікували ЗМІ. Пише ТСН. 

У прямому ефірі на одному пропагандистських телеканалів Соловйов намагається переконати аудиторію, що його син зараз навчається в московському університеті. Назву закладу він не уточнив, утім, додав, що Данило, його син, "глибоко побожний хлопець".

"Це ІПСОшна брехня, яку закинув київський пропагандист", - заявив з піною біля рота Соловйов.

Не забув згадати Соловйов і "укронацистів". Він каже, що росЗМІ поширили цю інформацію за їхні гроші. Ба більше, додав, що вибачень ні видань не приймає, які брешуть та "відпрацьовують повістку українського ІПСО" й "є агентами укронацистів".

"Мій син молодий, гарний хлопець з модельною зовнішністю... Він ще й музикант талановитий та знімає фільми, в тому числі про православні храми. Він глибоко побожний хлопець, а зараз його цькують, як і другого мого сина", - в істериці заявив пропагандист.

Зазначимо, що у мережі опубліковано фотографії Данила Соловйова, який позує на камеру зі стильною зачіскою, манікюром та макіяжем.

Раніше Соловйов після рішення Німеччини відправити Україні танки Leopard 2 в лютій істерії заявив, що "Москві слід вдарити по ФРН".

Оценка материала:

5.00 / 2
Пропагандист Соловйов влаштував істерику у прямому ефірі через знімки сина-моделі 5.00 5 2
Політика / Росія
16.02.2023 744
Еще материалы раздела «Росія»