<
НОВИНИ ДНЯ: Угорщина працює над переоцінкою свого членства в НАТО, - Орбан  Чи перевіряють додаток Резерв+ на кордоні: відповідь ДПСУ  Мобілізація в Україні: що означають статуси в картці військовозобов’язаного  До України мчить антициклон: синоптик попереджає про шторм  Без сюрпризів не минеться: синоптик дав прогноз погоди на все літо  Вихідні будуть теплими, але з короткочасними дощами  Чи потішить теплом перший місяць літа: синоптики розповіли про погоду в червнівсі новини дня
Політика
Україна
16.02.2023 446

У Криму окупанти цілодобово спалюють трупи, щоб приховати великі втрати

Російські окупанти продовжують зазнавати тяжких втрат. Зокрема, в районі населеного пункту Червона Зорька Сімферопольського району в Криму для приховування загиблих противник застосовує спалювання.

_rosiyski_viyskovi_gettyimages_1238859922_3_1300x820__1__650x410_16.02.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на зведення Генерального штабу ЗСУ.

За даними Генштабу, біля місцевого крематорію спостерігається стала черга військових автомобілів у кількості до 10 одиниць.

У цих вантажівках окупанти привозять загиблих російських військовослужбовців та найманців.

Кремація здійснюється цілодобово. При цьому послуги кремації цивільним не надаються, зазначають у Генштабі.

Раніше у Старобільську на Луганщині хірургічне відділення місцевої лікарні окупанти облаштували під військовий госпіталь у зв'язку з великою кількістю поранених. Водночас в окремих населених пунктах Луганської області наголошувалося на роботі мобільних крематоріїв противника.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Криму окупанти цілодобово спалюють трупи, щоб приховати великі втрати 5.00 5 2
Політика / Україна
16.02.2023 446
Еще материалы раздела «Україна»