<
НОВИНИ ДНЯ: Чоловіки мають отримати "мітку" у військовому квитку: що таке штрихкод і чому без нього будуть проблеми  Чи вплине зустріч Путіна і Сі на позицію України щодо перемовин: у НАТО зробили жорстку заяву  Смачне вівсяне печиво: класичний рецепт з вівсяних пластівців, без борошна, з бананом  Астрономи знайшли нову планету, яка нагадує Землю: що про неї відомо  Не лише ТЦК: де чоловіки можуть оновити свої військово-облікові дані  Наступ Росії на Харків: Путін зробив заяву  Маринади для шашлику: як швидко зробити м'ясо смачним та м'якимвсі новини дня
Політика
Україна
17.02.2023 442

У розвідці назвали нинішні втрати РФ найбільшими з початку війни

Росіяни наразі втрачають найбільшу кількість війск та техніки від початку повномасштабного вторгнення.

_viyskovi_mobilizatsiya_gettyimages_1243877871_5_650x410_17.02.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву представника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрія Юсова в ефірі телемарафону

Юсов розповів про ситуацію на фронті, повідомивши, що зараз українські військові фіксують надзвичайне загострення навколо Бахмута, Вугледару та й на інших напрямках.

"Власне, нічого не змінилося, є відчайдушні спроби окупувати український Донбас до кінця березня. Такими були вказівки Путіна Герасимову, але ті дати нічого не означають, нічого у них не вийде. Український Донбас тримається, і Бахмут тримається", - наголосив представник ГУР.

За його словами, попри те, що росіяни вже не друга армія світу, вони все ж мають значний мобілізаційний резерв.

"Так, часто погано озброєні та погано навчені, але їх багато. Але це не зупиняє українські сили оборони, є відповідні плани та механізми реагування на всі виклики", - підкреслив Юсов.

Він також додав, що для окупантів ситуація на Донбасі зараз є пріоритетною, хоча зазначив також, що попри значні втрати російських військ у техніці та живій силі - можлива активізація ворожих сил і на інших ділянках фронту.

"Втрати ворога, скажімо так, за кількістю, найбільші від початку цієї ганебної війни, і це видно неозброєним оком", - зазначив представник ГУР.

Нагадаємо, вчора президент України Володимир Зеленський заявив, що наразі під час боїв на Донбасі Росія втрачає весь той потенціал, від якого в Кремлі очікували знищення України.

Крім того, голова об’єднаного комітету начальників штабів США Марк Міллі заявив, що попри те, що під Бахмутом наразі найгірша ситуація, військові ЗСУ не відступлять.

Оценка материала:

5.00 / 2
У розвідці назвали нинішні втрати РФ найбільшими з початку війни 5.00 5 2
Політика / Україна
17.02.2023 442
Еще материалы раздела «Україна»