<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Світ
17.02.2023 453

Генерал США назвав крах армії Росії умовою для повної перемоги України у 2023 році

Україна може звільнити всі окуповані території у 2023 році. Це може відбутися в разі краху російської армії.

_milli_gettyimages_1243914785_3_650x410_17.02.23

Про це пише РБК-Україна з посиланням на інтерв'ю голови Об’єднаного комітету начальників штабів США генерала Марка Міллі для Financial Times.

Він наголосив, що Росія не може підкорити Україну і досягнути своїх політичних цілей військовим шляхом.

"Тому, ймовірно, війна Росії проти України має завершитись перемовинами і вікно можливостей для дипломатії може виникнути в будь-який час", - вважає Міллі.

За його словами, агресію потрібно зупинити "твердо, зі стримуванням і військовою силою". Разом з тим генерал США наголосив на необхідності уважного управління у випадку ескалації, адже "мова йде про Росію, яка є великою країною з ядерним арсеналом".

Міллі також вважає, що українцям буде надзвичайно важко досягнути повної перемоги цього року, що включатиме звільнення всіх своїх територій.

"Дуже, дуже важко також Україні цього року вигнати росіян з кожного дюйма окупованих Росією територій України. Не можна сказати, що це не може статись ... Але це буде надзвичайно складно і означатиме фактично крах російського війська", - заявив генерал США.

Нагадаємо, як раніше заявив керівник ГУР МО Кирило Буданов, цей рік може стати для України буде переможним. За його словами, українці зможуть порадіти хорошим новинам вже у середині чи другій половині 2023 року.

Додамо, як нещодавно заявили в НАТО, російський диктатор Володимир Путін, хоч і не показує, що хоче миру, але має зрозуміти, що він не може перемогти у війні проти України. в Альянсі також зазначили, що перемога України для союзників є пріоритетною.

Оценка материала:

5.00 / 1
Генерал США назвав крах армії Росії умовою для повної перемоги України у 2023 році 5.00 5 1
Політика / Світ
17.02.2023 453
Еще материалы раздела «Світ»