<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Україна
18.02.2023 766

"Україна зможе вигнати росіян у поточному році, але за однієї умови": генерал США про перебіг подій

Марк Міллі зазначив, що це буде надзвичайно складно і означатиме фактично крах війська РФ.

d04af9e3a58377637f64bf16a7e00009_18.02.23

Американський генерал Марк Міллі переконаний, що агресію РФ необхідно зупинити "твердо, зі стримуванням і військовою силою", однак він припускає і переговори. Пише ТСН. 

Про це йшлося в інтерв'ю очільника Об'єднаного комітету начальників штабів США генерала Марка Міллі Financial Times.

Міллі зазначив, що ЗСУ буде надзвичайно важко досягти повної перемоги над Росією і домогтися звільнення всіх захоплених територій 2023 року. Це можливо за умови фактичного краху російської армії.

"Дуже важко також Україні цього року вигнати росіян з кожного дюйма окупованих Росією територій України... Не можна сказати, що це не може статися... Але це буде надзвичайно складно і означатиме фактично крах російського війська", - зробив прогноз Міллі.

Генерал переконаний, що агресію РФ необхідно зупинити "твердо, зі стримуванням і військовою силою".

Водночас Міллі вважає, що війна Росії проти України може завершитися переговорами, і вікно можливостей для дипломатії може виникнути в будь-який час.

Раніше генерал Марк Міллі говорив, що ЗСУ не відступлять від Бахмута, і назвав бої за місто наймасштабнішими за втратами.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Україна зможе вигнати росіян у поточному році, але за однієї умови": генерал США про перебіг подій 5.00 5 2
Політика / Україна
18.02.2023 766
Еще материалы раздела «Україна»