<
НОВИНИ ДНЯ: Топ-генерал США про Abrams в Україні: обговорюємо швидку адаптацію до умов на фронті  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю  В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про вишівсі новини дня
Політика
Росія
21.02.2023 659

Пропагандисти в істериці від візиту Байдена до Києва – заявили про "гарантії безпеки" від РФ

Російські пропагандисти бурно відреагували на приїзд американського президента Джо Байдена до Києва.

c78b35cf646e7ee38e3f26e8d1be79c5_21.02.23

Президент США Джо Байден прибув до Києва зранку, 20 лютого, без анонсованого візиту і зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським. Пише ТСН. 

Російські "експерти" та пропагандистські журналісти не залишили без увагу таку подію і заявили, що візит Джо Байден відбувся нібито тому, що Росія "дала гарантії безпеки" для його візиту.

Так, російська телеведуча Ольга Скабєєва не зрозуміла, яким чином президент США приїхав до України, і чому він не боїться атаки з боку РФ. На що так званий "експерт" заявив, що Росія дала "гарантії безпеки".

"Ми дали гарантії. Я у цьому абсолютно впевнений… Ну от угрохати Байдена, хто йому прийде на зміну, оця Гарріс (віцепрезидентка США Каміла Гарріс - ред.)... у Байдена є обмежувачі, у неї взагалі обмежувачів немає", - заявив він.

Ольга Скабєєва також звинуватила Україну у тому, що повітряну тривогу перед візитом Джо Байдена "увімкнули навмисно і що ніякої небезпеки не було".

Візит Джо Байдена До Києва 20 лютого

У понеділок, 20 лютого, президент США Джо Байден прибув до Києва та зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським. Американський лідер скористався потягом, аби добратися з Польщі до України. Після приїзду Байдена в Україні було оголошено масштабну повітряну тривогу у всіх областях.

Зеленський зазначив, що візит Байдена є надзвичайно важливим сигналом підтримки для України та українців.

Президент США на брифінгу анонсував новий пакет військової допомоги Україні вартістю 500 млн доларів. До нього увійдуть боєприпаси та засоби протиповітряної оборони.

Оценка материала:

5.00 / 2
Пропагандисти в істериці від візиту Байдена до Києва – заявили про "гарантії безпеки" від РФ 5.00 5 2
Політика / Росія
21.02.2023 659
Еще материалы раздела «Росія»