<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Україна
21.02.2023 969

Ракету "Кинджал" можна "збити" тільки в соцмережах: у Повітряних силах пояснили деталі

Юрій Ігнат зазначив, що Україна дуже чекає посилення від іноземних партнерів, а саме комплекси Patriot PAC-3 та SAMP/T.

2f4e58b89a2fa583d29b51c3014e688b_21.02.23

У Повітряних силах нагадали, що українська ППО не може збивати балістичні ракети Росії. Пише ТСН. 

Про це повідомив речник Повітряних сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат на онлайнбрифінгу в медіацентрі "Україна - Укрінформ".

Ремарку ведучої, що Україна "почала збивати балістичні цілі" Ігнат спростував, зауваживши, що нинішнє озброєння ППО не дозволяє жодним чином цього робити.

Речник Повітряних сил зазначив, що Україна дуже чекає посилення від іноземних партнерів, а саме комплекси Patriot PAC-3 та SAMP/T.

"Кинджал" можна "збити" тільки у фейсбуці. Чи на телеграм-каналі. Ми не можемо збивати цю ціль. Закликаю довіряти офіційним джерелам", - зазначив Ігнат.

Про призначення, особливості, основні характеристики, вартість ракетного комплексу "Кинджал", читайте в матеріалі ТСН.ua: "Кинджал" — гіперзвуковий ракетний комплекс: особливості та характеристики.

Нагадаємо, президент США Джо Байден у понеділок, 20 лютого, прибув до Києва з неоголошеним візитом. У ході візиту до України президент США анонсував новий пакет військової допомоги вартістю 500 млн доларів. До нього увійдуть боєприпаси та засоби для захисту неба над Україною.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ракету "Кинджал" можна "збити" тільки в соцмережах: у Повітряних силах пояснили деталі 5.00 5 1
Політика / Україна
21.02.2023 969
Еще материалы раздела «Україна»