<
НОВИНИ ДНЯ: Коли Україна стане членом НАТО – прогноз посла Німеччини  Чи буде Зеленський легітимним президентом після 21 травня: відповідь очільника Мін'юсту  На вихідних в Україні пройдуть короткочасні дощі, вдень до +20°  Цінові рекордсмени. В яких містах України найдорожче житло  В Україні "обмежено придатних" більше не буде: що це означає   Мобілізація в Україні: "кольорові списки", черги від 5 ранку і проходження ВЛК – як чоловіки оновлюють дані в ТЦК  Синоптик розповіла про погоду на 11 травня, вказавши на важливий нюансвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.02.2023 1259

МОН закликало школи перейти на дистанційку через загрозу обстрілів

Міністерство освіти звернулося до начальників ОВА та керівників закладів освіти із рекомендацією перейти на дистанційну форму навчання у період з 22 по 24 лютого. Це пов'язано із загрозою ударів з боку військ РФ.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву міністра освіти Сергія Шкарлета.

"З метою убезпечення життя і здоров'я всіх учасників освітнього процесу, як превентивний захід перед річницею початку війни Росії проти України, звернувся до начальників обласних та Київської міської військових адміністрацій, керівників закладів освіти з рекомендацією з 22 до 24 лютого 2023 року організувати освітній процес у закладах освіти в дистанційному форматі", - заявив Шкарлет.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Черкасах, Рівному та Ніжині Чернігівська область школи переводять на дистанційне навчання через можливі удари росіян на річницю вторгнення.

Також повідомлялося, що у Броварах з 22 по 24 лютого школи переводять на дистанційне навчання через можливі загрози провокацій та обстрілів військами РФ. перейти на онлайн вирішили і в Івано-Франківській області.

Оценка материала:

5.00 / 2
МОН закликало школи перейти на дистанційку через загрозу обстрілів 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
21.02.2023 1259
Еще материалы раздела «Суспільство»