<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершене  В Україні утримається суха погода, вдень до +23°  РФ не запрошена на саміт миру, але процес без неї немислимий – заява Швейцарії  США попередили, що Грузія ризикує зв'язками з НАТО та ЄС через закон про іноагентів  В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травня  Проблема хрущівок в Україні. Які варіанти рішення розглядають у парламенті  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильновсі новини дня
Політика
Росія
22.02.2023 1279

"Ми не воюємо з Україною": Путін відхрестився від війни і заявив про "окупацію України Заходом"

Володимир Путін виступає перед Федеральними зборами РФ.

4f543c241d1a93a96b3ecd4ef5075da5_22.02.23

Президент Володимир Путін цинічно заявив, що Росія "не воює з Україною", і в усьому, що відбувається зараз "винні лише захід та київський режим". Пише ТСН. 

Про це 21 лютого він заявив у посланні до Федеральних зборів РФ.

"Ми не воюємо з народом України, про це я вже багато разів говорив, сам народ України став заручником "київського режиму" та його "західних господарів", котрі фактично окупували цю країну у політичному, військовому, економічному сенсі. Відповідальність за розпалювання українського конфлікту за ескалацію, зростання кількості жертв повністю лежить на "західних елітах і київському режимі", - заявив кремлівський диктатор.

Путін також звинуватив Захід у "використанні України, як полігону проти Росії".

Нагадаємо, Путін заявив, що Росія збирається "крок за кроком вирішувати" якісь "завдання". Втім, він визнав, що нинішній час є "складним" для РФ.

Оценка материала:

5.00 / 4
"Ми не воюємо з Україною": Путін відхрестився від війни і заявив про "окупацію України Заходом" 5.00 5 4
Політика / Росія
22.02.2023 1279
Еще материалы раздела «Росія»