<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Політика
Світ
22.02.2023 633

"Крок за кроком буде вирішувати завдання" - Путін про війну проти України

Путін назвав нинішній час "складним".

baa5d366202d9acad82670090e4131e2_22.02.23

Диктатор РФ Володимир Путін зробив нову заяву щодо війни, розв'язаної ним проти України. Пише ТСН. 

Про це кремлівський диктатор Володимир Путін сказав в щорічному посланні до Федеральних зборів 21 лютого.

За його словами, мовляв, РФ, яка несе колосальні втрати в Україні, збирається "крок за кроком вирішувати" якісь "завдання". Втім, він визнав, що нинішній час є "складним" для Росії.

"Ми крок за кроком акуратно і послідовно вирішуватимемо завдання, які стоять перед нами", — сказав Путін про війну, яку в РФ цинічно називають "спеціальною воєнною операцією".

Нагадаємо, президент США Джо Байден 20 лютого заявив, що російський диктатор Володимир Путін має на меті знищити Україну. Але кремлівський диктатор уже зазнає поразки, а Захід підтримуватиме Україну, скільки буде потрібно.

Як заявляв, генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг закликає союзників збільшити кількість зброї для України. Оскільки, за його словами, Путін планує нову війну, а не мир.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Крок за кроком буде вирішувати завдання" - Путін про війну проти України 5.00 5 1
Політика / Світ
22.02.2023 633
Еще материалы раздела «Світ»