<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Світ
23.02.2023 435

НАТО створить нову систему закупівлі зброї для України – Столтенберг

НАТО планує створити нову систему закупівлі зброї для України.

660ff469e4d10b853d6b8151e0edf79d_23.02.23

НАТО створить нову систему закупівлі зброї та боєприпасів для України. Пише ТСН. 

Про це повідомив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, передає Der Spiegel.

Як зазначається, Північноатлантичний альянс планує підтримати створення ефективної системи закупівлі зброї та боєприпасів для потреб ЗСУ.

Під час зустрічі Єнс Столтенберг, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба та голова дипломатії ЄС Жозеп Боррель домовилися організувати співпрацю експертів НАТО, ЄС та України. Це потрібно для того, щоб з’ясувати, що саме можна зробити для забезпечення України необхідною зброєю для боротьби з РФ.

Нагадаємо, що президент США Джо Байден висловив думку, що Україна зараз перебуває в "кращому становищі, ніж будь-коли", і закликав країни НАТО "зберігати голову та зосередженість".

Оценка материала:

5.00 / 1
НАТО створить нову систему закупівлі зброї для України – Столтенберг 5.00 5 1
Політика / Світ
23.02.2023 435
Еще материалы раздела «Світ»