НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негодувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.02.2023 715

Стало відомо, коли морози в Україні ослабнуть і потеплішає до +13°

Україну накрило похолодання, однак воно буде нетривалим.

У найближчі дні в багатьох областях України очікуються морози. Найхолодніше буде на Лівобережжі, де вночі температура опускатиметься до -10°...-12°. Невеликі морози триматимуться і вдень. Однак це похолодання буде короткочасним. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

В середині тижня, 23 лютого, в Україні встановиться суха погода з великою кількістю сонця. Однак на температуру воно не вплине. На сході, в більшості центральних і північних областей стовпчики термометрів вдень покажуть -1°...-5°, а вночі вдарить мороз до -12°.

Перед вихідними, 24 лютого, сильні нічні морози до -8°...-12° очікуються на сході та північному сході України. На решті території температура опускатиметься до -1°...-7°, лише місцями на півдні та крайцнем заході вночі очікується 0°...+1°. Вдень морозів вже не буде.

У суботу, 25 лютого, в Україні стане набагато тепліше. Невеликі нічні морози до -1°...-3° залишаться лише на сході та у Сумській області. Вдень же в більшості областей температура підніметься до +5°...+13°.

Україну накриває похолодання - що кажуть синоптики

За прогнозом синоптика Наталії Діденко, найближчими днями температура в Україні місцями опускатиметься до -7...-13 градусів. При цьому вітер з приходом похолодання вгамується.

За даними Укргідрометцентру, у четвер, 23 лютого, температура в Україні знизиться на 3-7 градусів, тож у п'ятницю у східних та північно-східних областях вночі буде -10°...-16°, місцями до -19°.

Оценка материала:

5.00 / 2
Стало відомо, коли морози в Україні ослабнуть і потеплішає до +13° 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.02.2023 715
Еще материалы раздела «Суспільство»