<
НОВИНИ ДНЯ: Температурні контрасти. Синоптик дала прогноз погоди на 3 липня  Сім місяців на "паузі". Коли повністю запрацює синя гілка метро у Києві  Українським водіям "світять" нові штрафи – за що можуть покарати та яка сума  Українців попередили про погіршення погодних умов – подекуди град і шквали  Відстрочка від мобілізації через інвалідність батьків: як оформити  Чи готовий Путін до переговорів цього року: Пристайко про плани диктатора  Демократи закликали Пентагон навчити більше українських пілотів на F-16, - Politicoвсі новини дня
Політика
Європа
24.02.2023 484

Молдова спростовує заяву Росії про підготовку "вторгнення" ЗСУ у Придністров'я

У Молдові спростовують заяву Міноборони Росії про провокацію, що нібито готується, в Придністров'ї за участю українських військових.

_moldova_gettyimages_1401716554_4_650x410_24.02.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення уряду Молдови в Telegram.

"Державна влада не підтверджує інформацію, поширену сьогодні вранці міністерством оборони Росії. Закликаємо до спокою та отримання інформації з офіційних та перевірених джерел Республіки Молдова", - йдеться у повідомленні.

Там зазначили, що молдавські відомства співпрацюють із закордонними партнерами, і у разі загрози для країни обіцяють проінформувати суспільство про це.

Нагадаємо, сьогодні вранці Міноборони Росії видало нові звинувачення у бік України. Там стверджують, що ЗСУ нібито готують "провокації" на території Придністров'я.

Заява Міноборони РФ була зроблена на тлі повідомлень української розвідки про те, що Москва планує дестабілізувати політичну ситуацію у Молдові.

За словами президента республіки Майї Санду, Росія хоче за допомогою людей з військовою підготовкою та опозиційних протестів змінити владу в країні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Молдова спростовує заяву Росії про підготовку "вторгнення" ЗСУ у Придністров'я 5.00 5 2
Політика / Європа
24.02.2023 484
Еще материалы раздела «Європа»