<
НОВИНИ ДНЯ: Не тільки бойові. У Міноборони назвали вакансії в армії, на які найбільше потрібні люди  Українська армія на тлі виснаження пробує новий стиль рекрутингу – WSJ  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Чи будуть війська НАТО в Україні: хто із союзників "за", а хто – "проти" і що про це кажуть у Зеленського  Нардеп жорстко "пройшовся" по роботі ТЦК: забирають хворих і працівників оборонних підприємств  Мобілізація по-новому: експерт назвав ймовірну кількість чоловіків, яких призовуть  Синоптики попереджають про заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
24.02.2023 829

У ЗСУ назвали головні цілі Росії на фронті протягом найближчих місяців

Окупанти прагнуть окупувати Донбас.

a80a47b34a1347afc166b7f3b3cd6e49_24.02.23

Наразі для Кремля важливо важливо захопити ключові населені пункти на Донеччині. Цю область разом із майже захопленою Луганською РФ буде намагатися утримати до літа.

Про це повідомив заступник керівника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов. Пише ТСН. 

"У найближчій перспективі Кремлю важливо захопити ключові населені пункти Донецької області, а в подальшому - захопити до літа і утримати Донецьку та Луганську області", - заявив Громов.

До слова, раніше у ГУР повідомляли, в Москві віддали наказ окупаційній армії до березня захопити території Донецької та Луганської областей.

Нагадаємо, голова українського ГУР Кирило Буданов вважає, що в України є всі шанси для закінчення війни, розпочатої РФ на чолі з диктатором Путіним, з поверненням усіх наших кордонів станом на 1991 рік влітку цього року.

Оценка материала:

5.00 / 2
У ЗСУ назвали головні цілі Росії на фронті протягом найближчих місяців 5.00 5 2
Політика / Україна
24.02.2023 829
Еще материалы раздела «Україна»