<
НОВИНИ ДНЯ: Прогноз погоди в Україні на 20 травня: де буде дощити  Трамп вимагає у Байдена пройти перевірку на наркотики перед дебатами  США проведуть наступного тижня чергове засідання "Рамштайну"  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украине  Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПівсі новини дня
Політика
Світ
25.02.2023 410

Лукашенку більше не ввижається напад України "із чотирьох позицій"

Лукашенко "позитивно оцінює", що біля кордонів його країни немає ворожих військ, яких і не було ніколи.

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко більше не бачить загрози з боку України. Він заявив, що не помічає концентрацію українських військ біля кордону РБ.

Про це Лукашенко сказав в інтерв'ю китайським ЗМІ, фрагменти якого опублікував телеграм-канал, наближений до його адміністрації. Пише ТСН. 

"Поки, як останні дні показали, ні з території Польщі, ні з території Литви, тим більше України, концентрації військ для того, щоб втягнути нас у війну, ми не помічаємо. Ми це позитивно оцінюємо", - заявив він, додавши, що "СВО", насправді, війна, в Україні була неминуча.

Нагадаємо, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що його армія долучиться до російської війни в разі прямого нападу на Білорусь. Президент Зеленський застеріг відреагував на заяву білоруського диктатора і застеріг режим Лукашенка від такого вибору, нагадавши, що на владу Кремля після поразки у війні чекає трибунал і відшкодування.

Тим часом у новому звіті американського Інституту вивчення війни (ISW) йдеться, що Росія може окупувати Білорусь. Аналітики попередили, що НАТО має серйозно підготуватися до можливого сценарію.

Оценка материала:

5.00 / 1
Лукашенку більше не ввижається напад України "із чотирьох позицій" 5.00 5 1
Політика / Світ
25.02.2023 410
Еще материалы раздела «Світ»