<
НОВИНИ ДНЯ: Банки знизили ставки за депозитами: під який відсоток можна покласти гроші  Чому Путін раптово заговорив про мир: експерт пояснив, чого прагне РФ  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  США пригрозили санкціями банку Raiffeisen через зв'язки з Росією, - Reuters  Криптобіржа, майнінг чи винагорода в іграх. Як отримати криптовалюту та заробляти на ній  Що буде, якщо ігнорувати повістки і не оновити дані в ТЦК  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.02.2023 656

Перехідна доба. Синоптик розповіла про погоду на сьогодні

П'ятниця, 24 лютого - перехідна доба від морозів до потепління. Наступна ніч, суботи, 25 лютого, вже буде значно теплішою, температура повітря підвищиться на 4-8 градусів.

_pogoda_doshch_osin_gettyimages_1216041079_4_650x410_24.02.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook.

"Вдень температура повітря становитиме +3...+6 градусів, на сході 0...+3 градуси. У південній частині та західних областях +4...+8, на Закарпатті, півдні Одеської області та в Чернівецькій області +6...+11 градусів", - розповіла вона.

За словами синоптика, синоптична особливість завтрашнього дня - сильний вітер.

"Південні пориви можуть досягати 15-20 метрів за секунду. Бадьорий вітер - ознака весняних процесів", - зазначила Діденко.

Вона додала, що дощ пройде в західних областях, в Карпатах з мокрим снігом, ввечері дощ дійде до північних областей України.

"На решті нашої території завтра - без опадів", - констатувала синоптик.

Погода в Києві

"У Києві очікується сильний південний вітер. Опади протягом дня малоймовірні, хіба що - хмарно. А ось ввечері може пройти дощ, можливо місцями з мокрим снігом", - спрогнозувала Діденко.

За її даними, температура повітря в столиці вдень сьогодні до +5 тепла.

Як повідомлялося, погода в Україні навесні 2023 року прогнозується теплою, сама весна - ранньою, але з можливими сюрпризами у вигляді заходів "арктичного" повітря, і відповідно - періодів похолодання.

Нагадаємо, відомий віщун погоди Тимко III передбачив, що весна 2023 року настане в середині березня. Саме тоді й очікується потепління.

Оценка материала:

5.00 / 2
Перехідна доба. Синоптик розповіла про погоду на сьогодні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
24.02.2023 656
Еще материалы раздела «Суспільство»