<
НОВИНИ ДНЯ: США і Китай можуть закінчити війну в Україні – Зеленський  Закінчити війну перемогою та піти: соратник Зеленського розповів про мрію президента  Лимонади, смузі та мохіто: 5 рецептів прохолодних напоїв для спекотного літа  На Марсі сфотографували «шрам» завдовжки 600 км  У забороненій ОПЗЖ думають над створенням нової партії: що кажуть у Бойка  Зеленський відповів, чи запросять Путіна на наступний Саміт миру щодо України  Як приготувати смачний і поживний сендвіч на сніданок: рецепт з Instagramвсі новини дня
24.02.2023 389

Генерація працює із значним резервом

У п‘ятницю 24 лютого, енергосистема України продовжує працювати без обмежень споживачів електроенергії.

Про це повідомляє пресслужбa Міненерго.

За словами міністра енергетики Германа Галущенка, як і раніше, генерація має необхідні обсяги потужності для повного забезпечення потреб споживачів електроенергії зі значним резервом.

Водночас за останню добу внаслідок ворожих обстрілів у Херсонській та Харківській областях додатково знеструмлено близько 15 тисяч споживачів.

Складною залишається ситуація із теплозабезпеченням Херсона. У результаті обстрілів Херсонської ТЕЦ було пошкоджено важливе обладнання та тепломережа. Ремонтні бригади працюють 24/7 для відновлення її роботи, повідомили в прес-службі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Генерація працює із значним резервом 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
24.02.2023 389
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»